OM OSS

Som et av Nordens ledende IT-selskap, med over 40 års erfaring innen utdanning, helse og velferd, har Tieto store ambisjoner om å forsterke tilbudet til norske brukere. Tieto øker satsingen på digitale løsninger innen utdanning og oppvekst i Norge etter overtakelsen av Oppad. Målet er å tilby markedets beste og mest innovative løsninger for det norske oppvekstmarkedet.

Tietos visjon er å gripe de betydelige mulighetene som oppstår i en stadig mer datadrevet verden og omdanne disse til varige verdier for mennesker, næringsliv og samfunn. Vi skal bli kundenes førstevalg for virksomhetsfornyelse ved å kombinere våre styrker innen programvare og tjenester med en sterk drivkraft for utvikling av økosystemer og kontinuerlig innovasjon med partnere.

Tieto, kontor Kongsvinger

Tajevegen 1
2211 Kongsvinger

Tieto, kontor Skøyen

Karenslyst Allé 53
0278 Oslo

KURS

Vi vil at dere skal få mest mulig glede og utbytte av produktene våre. Derfor har vi alltid opplæring i våre produkter, samt oppfriskningskurs ved behov. Vi vil at kursdeltakerne skal få mest mulig igjen for sin tidsbruk på våre kurs. Derfor jobber brukerene på egen installasjon med reelle data så langt dette er mulig. Kom til oss eller be en av oss komme til dere!

Brukerstøtte

Vår supportavdeling gjør alt for å hjelpe deg best mulig når du måtte støte på vansker. Vi er tilgjengelige både på telefon og e-post. Logg gjerne inn på vår brukerside og få tilgang til brukerhefter, kunnskapsbase, demovideoer og hjelpe- videoer. Vi er også tilgjengelig for å hjelpe deg direkte på skjermen gjennom Team Viewer.

Salg og økonomi

I dag har vi nærmere 100 kommuner samt noen privatskoler som kunder, og stadig flere velger oss. Kontakt vår salgsavdeling for å høre mer om hva vi kan tilby. Vi kommer gjerne for å høre om deres ønsker og behov og vi kan gi gode råd på veien. 

Kursinformasjon
Ring: +47 92 42 52 00

Brukerstøtte
Ring: +47 92 42 52 00

Produkter og priser
Ring: +47 95 20 82 84