Vi takker for spennende dager på BETT 2015

Da er BETT 2015 historie. For første gang ble det arrangert en felles norsk stand, koordinert av IKT Norge, delvis støttet økonomisk av Innovasjon Norge og med 15 norske bedrifter som utstillere i tillegg til Oppad.
Det viste seg å være en bra løsning. I den jungelen av bedrifter som stiller ut på BETT hvert år kan det være vanskelig å orientere seg. Stand
ens størrelse, markedsføringen av den og plasseringen av standen rett ved en hovedinngang, gjorde at svært mange norske lærere, skoleledere og IKT folk med fokus på skole fant frem til standen. Det var hele tiden fullt av folk – norske og utenlandske – som brukte tid med de ulike leverandørene for å se på hva nytt som rører seg hos den enkelte. Vi håper dette er starten på en fast årviss tradisjon og vi i Oppad er i hvert fall innstilt på å gjenta vår deltakelse på slikt felles norsk initiativ!

Bett 2015

Statssekretær i Nærings- og handelsdepartementet Dilek Ayhan og næringsbyråden i Oslo kommune Hallstein Bjercke deltok i spennende samtale med oss og IKT-Norges egen Heidi Arnesen Austlid.


Bett 2015

God stemning og full stad på den norske paviljongen