Vi skal på Bett 2016! Skal du? -Påmelding til festen er igang!

Planleggingen av «The Norwegian Classroom» er i full gang. Kanskje får vi den glede av å møte deg der i år? The World’s Leading Learning Technology Event – Bett 2016- går av staben 20-23 januar i London.

På Bett 2015 gikk en gjeng norske bedrifter for første gang sammen om en norsk paviljong. Det viste seg å bli en suksess som vi selvfølgelig vil gjenta!

Bett er en ledende messe for læringsteknologi, og målet til «The Norwegian classroom» er å vise kvaliteten og styrken i det norske markedet. Under messen vil norske og internasjonale gjester kunne besøke de omkring 16 edtech-bedriftene som til sammen utgjør «The Norwegian Classroom». Her vil man kunne oppleve hvordan de er med på å gjøre skolehverdagen enda bedre i framtida. Vi er stolte av å være en av dem.bett 2015 1

Noen yter tjenester, andre lager læremidler, atter andre tilbyr maskinvare. Noen har verden som arena, andre håper på ekspansjon og utvikling i Norge. Arkitektonisk er det norske klasserommet lyst og lett, med klare norske og nordiske kjennetegn. Her er det plass for presentasjoner og samtaler, samspill og inspirasjon.

Vi i Oppad ønsker å være dere våre kunder er. Vurderer dere å dra på Bett 2016? Ta kontakt med oss om dere ønsker mer informasjon. Ketil Syversen treffes på tlf.: 95 20 82 84 eller på e-post ketil@oppad.no.

Bett3

Se suksessen til «The Norwegian Classroom 2015» her.
Besøk edtech og Norwegian Classroom om du vil lese mer, eller ta en titt på Bett sin egen hjemmeside for mer informasjon om arrangementet.

IKT-Norge og de norske selskapene ønsker å invitere dere til en norsk fest for lærere, skoleledere, skoleeiere og teknologi- og læringsselskaper den 21 januar. Det serveres mat og drikke i kombinasjon med utdanningspolitisk diskusjon, testing av norsk læringsteknologi og ikke minst innblikk i den digitale krystallkula. Påmeldingen har nå åpnet! Førstemann til mølla-prinsippet gjelder, så her er det bare å kaste seg rundt. Påmelding finner du her.

 

Vi kommer med flere oppdateringer etterhvert.

 

Håper vi sees der!

paviljongen