NKUL 2016 nærmer seg, ses vi der?

Vi i Oppad er stolte av å kunne presentere oss som offisiell samarbeidsparter av NKUL 2016! NKUL er Norges største møteplass for IKT-interesserte i skoler og barnehager, og arrangeres 11. til 13. mai på NTNU, Gløshaugen. Ca. 1300 deltok da NKUL ble arrangert ved NTNU for 21. gang i 2015. Kanskje blir det enda flere i år?

På NKUL 2016 kan du møte Oppad og mange andre interessante utstillere. Du kan utveksles erfaringer, høre spennende foredrag og oppdatere deg på siste nytt om IKT i norsk skole og barnehage. NKUL har et omfattende program over tre dager med åtte parallelle sesjonsrekker, inspirerende plenumsforedrag og en stor utstilling. I år møter du blant annet Torbjørn Røe Isaksen, David M. Levy, Lord Jim Knight, George Siemens og Klaus Thestrup i plenumsforedragene.  Se programmet her. Mer info om NKUL finner du her.

Vi er utstillere og slår mer enn gjerne av en prat! Du finner oss på utstillerplass 21, ved trappen mellom R7 og R5, se kartet her. På standen vil dere møte produktsjef Even Granberg og anbudskoordinator Tuva Hovind. Vi er tilgjengelige for å svare på det du måtte lure på. Du har kanskje noe du kunne tenkte deg å prate med oss om? -Vi avtaler gjerne uforpliktende møter på forhånd! Ring i så fall Tuva på tlf.: 95 91 25 28 eller send en e-post.

I tillegg til å møte oss på stand vil du kunne komme å høre på vårt foredrag: «Oppad skole –Skoleadministrasjon i et brukergrensesnitt så enkelt at selv mannlige rektorer på 60 kan håndtere det». En noe provoserende tittel? –Ta turen innom og la oss vise deg hva vi mener! Vår produkteier og tidligere rektor, Even Granberg, viser frem Oppad Skole onsdag 11. mai kl. 14.00 i U1F.

midtbanner

På standen i år vil du blant annet kunne se vårt intuitive og topp moderne skoleadministrasjonssystem med integrert timeplanlegger. -Vi mener responsivt design og oppgaveorientering skal være en selvfølge. Derfor er det arbeidsprosessen til skoleadministrasjonen, rektorer, lærere og elever som danner grunnlaget for strukturen i vår løsning. Vi har for alvor satt brukervennlighet i fokus. Send oss gjerne en e-post og få tilsendt link til vår nye film om Oppad Skole!

Oppadcollage

Datatilsynet og KS har satt søkelyset på håndteringen av sensitive data i skoler og barnehager. Rapportene avdekker store mangler, blant annet uforsvarlig lagring av IOP og andre sensitive dokumenter på minnepinner og papir. Oppad har løsningen på problemet. Oppad Sikker Arbeidsflyt går nå sin seiersgang blant Norske kommuner. Send oss gjerne en e-post om du ønsker å se vår nyeste film om Sikker Arbeidsflyt så sender vi deg linken, -eller kom innom oss på NKUL.

Gå heller ikke glipp av fest og konsert i Studentersamfundet! Gjør noe sosialt sammen med dine kolleger også utenfor det faglige programmet, bli med på fest og konsert! Dette er også den perfekte anledning for å stifte nye bekjentskaper. Det sosiale programmet inneholder som vanlig TeachMeet onsdag kveld på Byscenen. I tillegg arrangerer NKUL i år storfest med konsert i Studentersamfundet torsdag kveld! Benytt sjansen til å besøke Trondheims-studentenes storstue. Det blir konsert og tapas, men du kan også vandre rundt på roligere barer på Studentersamfundet og nyte kvelden sammen med nye og gamle kolleger.

 

Har du ikke meldt deg på NKUL enda? -Gjør det her

Vi gleder oss og håper på å se deg der!

NKUL 2016