nyhet-NKUL

Møt Oppad på NKUL 2015

NKUL arrangeres 6. til 8. mai på NTNU og Gløshaugen. NKUL er Norges største møteplass for IKT interesserte i skoler i barnehager. Her kan du i tillegg til Oppad møte andre spennende utstillere, utveksle erfaringer, høre på inspirerende foredrag og oppdatere deg på siste nytt om IKT i norsk skole og barnehage. Vi er utstiller og slår mer enn gjerne av en prat!

Du finner Oppad på utstillerplass 22. Se kart.

På standen vil dere møte daglig leder Ketil H. Syversen og anbudskoordinator Tuva Hovind. På torsdag 7 mai rekker også vår eminente, og svært fullbookede produkteier og kursholder Even Granberg innom. Vi er tilgjengelige for å svar på det du måtte lure på. Vi avtaler gjerne uforpliktende møter på forhånd, ring i så fall Ketil Syversen tlf.: 95 20 82 84 eller send en e-post.

midtbanner

På standen i år vil vi vise blant annet:
Vårt nye skoleadministrasjonssystem med integrert timeplanlegger. Responsivt design og oppgaveorientering bør være en selvfølge. Arbeidsprosessen til skoleadministrasjonen, rektorer, lærere og elever danner grunnlaget for strukturen i vår løsning. Vi har for alvor satt brukervennlighet i fokus. Send oss gjerne en e-post og få tilsendt link til vår nye film om Oppad Skole!

Datatilsynet og KS har satt søkelyset på håndteringen av sensitive data i skoler og barnehager. Rapportene avdekker store mangler, blant annet uforsvarlig lagring av IOP og andre sensitive dokumenter på minnepinner og papir. Oppad har løsningen på problemet. Oppad Sikker Arbeidsflyt går nå sin seiersgang blant Norske kommuner. Send oss gjerne en e-post om du ønsker å se vår nyeste film om Sikker Arbeidsflyt så sender vi deg linken. Eller kom innom oss på NKUL.

NKUL har et omfattende program over tre dager med åtte parallelle sesjonsrekker, inspirerende plenumsforedrag og en stor utstilling. Se programmet her.
Mer info om NKUL finner du her
Påmelding gjøres her

 

Vi gleder oss! Håper å se deg der.

NKUL 2015