EdTech Norway på DOGA

Vi i Oppad vil gjerne invitere deg til EdTech Norway sitt arrangement om nåtidens og fremtidens teknologi innen læring den 14.oktober i Oslo. Arrangementet er en del av Oslo Innovation Week og er helt gratis og åpent for alle. Enten du er lærer, skoleleder, elev, ansatt i kommunen, eller kanskje bare nysgjerrig, -Velkommen til en inspirerende dag!

Det hele finner sted sentralt i Oslo, nærmere bestemt på Design og Arkitektursenteret DOGA på Grünerløkka fra kl. 12-18. Oppad vil være tilgjengelig på stand hele dagen. Kom gjerne innom for en prat, eller avtal en tid hvis dere kunne tenke dere en mer grundig gjennomgang av noen av våre produkter.

 

Riktig bruk av teknologi er med på å gjøre skolene bedre. I Norge er det en rekke leverandører av slik teknologi som nettopp muliggjør læring på nye og bedre måter. Den norsk edtech-næringen leverer læringsløsninger for elever og teknologi som gir smartere organisering av skolehverdagen.

 

Vi vil holde flere korte innlegg i løpet av dagen:

Datatilsynet kom nylig ut med en rapport som avdekker store utfordringer for personvernet i skole og barnehage (http://www.datatilsynet.no/Nyheter/2014/Personvern-i-skole-og-barnehage—samlerapport/). Erik Saghaug vil fortelle hvordan Oppad Sikker Arbeidsflyt er løsningen for trygg og sikker håndtering av sensitive dokumenter i skole og barnehage.

 

Vår ekspert innen læringsplattformer, Håkon Bjørø, vil fortelle om hvilke muligheter CLG (Connected Learning Gateway) vår Sharepoint-baserte læringsplattform tilfører skolene.

 

Det stilles stadig høyere krav brukervennlighet og funksjonalitet når det kommer til systemer for administrasjon i oppvekstsektoren. Even Granberg viser hvorfor Oppad skole- og barnehageadministrative løsning er ett godt valg.

 

I løpet av dagen får du se dagens og fremtidens læringsteknologi, inspirerende foredrag og mulighet for å delta i workshops om fremtidsteknologi. I tillegg blir det politisk battle mellom Høyre og Arbeiderpartiet om fremtidsskolen!

 

Hele programmet finner du her: 

http://oiw.no/program_2014/edtech-konferanse-expo/

 

Påmelding finner du her:

http://ikt-norge.no/arrangement/edtech-norge-konferanse-utstilling/#påmelding

 

Arrangementet er også en del av Oslo Innovation Week og hotell kan bestilles gjennom http://oiw.no/hotels/

 

Vi ønsker deres erfaringer, slik at vi kan lage en bedre skole sammen. Det er like viktig for oss å møte dere som for dere å møte oss.

 

Håper vi ses der!

Hilsen alle oss i Oppad